marți, 23 februarie 2010

Profesorul Simirad: Trebuie barat drumul lui Nichita catre Consiliul Judeţean

„Nichita şi-a aservit copios regiile în campania electorală. Acestea trebuie scoase din mâna sa. De 1 mai, regiile erau angajate cu mici şi bere. Nu e normal. Şi Poliţia Comunitară era un instrument de susţinere a primarului”, a spus astăzi şeful CJ Constantin Simirad, care redeschide frontul de luptă cu primarul PSD Gheorghe Nichita, după o perioadă de acalmie în relaţia dintre Palatul Roznovanu şi Casa Pătrată.

Simirad a mai spus că drumul lui Nichita către Consiliul Judeţean trebuie barat, cu referire probabil zvonurile tot mai insistente privind posibila candidatură a lui Nichita la CJ şi nu la primărie.

„Cinci primari vor fi nenorociţi de acum din cauza împrumutului făcut de Nichita. Trebuie barat drumul lui către CJ. El vrea să facă împrumuturi şi aici. Adică faliment şi la municipiu şi la judeţ. Marea Asfaltare în Iaşi este Marea Nenorocire, la fel vrea să facă acum şi la CJ. Uitaţi-vă doar la transportul electric. A rămas la stadiul în care l-am lăsat eu”, a spus şeful CJ, fost coleg în PSD cu Nichita până în septembrie anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu