joi, 1 aprilie 2010

Scrisoare adresată psd-iştilor, Adăscăliţei numără bubele negre ale lui Nichita

Contracandidatul lui Gheorghe Nichita la şefia PSD Iaşi a trimis o scrisoare către toate organizaţiile partidului din judeţ în care le cere să nu-l mai voteze pe acesta la alegerile din această primăvară. Deşi susşine că nu face o campanie cu atacuri, Adăscăliţei afirmă despre Nichita că are un limbaj de netolerat şi că este un lider autoritarist.

„Prin alegerea lui Victor Ponta – preşedinte – am reuşit să scăpăm de eticheta de partid comunist şi securist utilizată obsesiv de adversarii noştri politici. Din păcate, actualul lider al P.S.D. Iaşi este mai mult interesat de acest cumul, fără să ia în calcul eficienţa pe care o are, ocupându-le! Deficienţa majoră a cumulului de funcţii din partidul nostru o constituie îndepărtarea liderului de membrii de partid şi ineficienţa activităţii sale pur decorative, uneori!“, scrie Constantin Adăscăliţei în scrisoarea sa.

Acesta susţine că încă un mandat de patru ani la şefia organizaţiei judeţene ar face rău partidului. „Dându-i încă un mandat de patru ani d-lui Nichita, riscăm ca acesta să se creadă de neînlocuit, nemaiacceptând puncte de vedere constructive şi de unde ne dorim un lider autoritar, ne vom trezi cu unul şi mai autoritarist“.

Adăscăliţei susţine că Gheorghe Nichita foloseşte un limbaj nu tocmai adecvat în discuţiile cumembrii partidului, dar nu dă şi exemple.

„Mai mult decât atât, limbajul insultător al actualului şef de partid adresat de foarte multe ori membrilor noştri, a atins cote de netolerat.“ Deşi nu ar mai fi bun la cârma partidului, Nichita va beneficia în continuare de sprijinul contra candidatului său pentru fotoliul de primar. Scrisoare va ajunge la toate organizaţiile PSD; inclusiv cele din municipiul Iaşi, iar cei interesaţi sunt rigaţi să-şi transmită punctul de vedere pe adresa de email „personal“ a lui Constantin Adăscăliţei şi anume cea de la Cosniliul Judeţean, unde acesta este vicepreşedinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu